zaterdag 3 februari 2018

De Altijdopwindend Meidenavond NU mogelijk in Flevoland en Friesland

GENIET MET ELKAAR EN ORGANISEER DE:
Afbeelding met object

Beschrijving is gegenereerd met hoge betrouwbaarheid

DE ALTIJDOPWINDEND MEIDENAVOND
Een echte meidenavond homeparty vol erotisch getinte gezelligheid, en natuurlijk vrouwvriendelijk. Het assortiment bestaat uit de allernieuwste erotische speeltjes en gadgets, nachtkleding, lingerie voor man en vrouw, leer, lak en meer. De aard van de producten zorgt vaak al voor een vrouwelijke stemming en ja iedere relatie een eigen verhaal. Geen pro, maar gewoon U tezamen met een van onze medewerksters, organiseert deze leuke avonden bij U thuis.  Producten bekijken, betasten, passen, ruiken en proeven.

VANAF  7 MEIDEN
Voor een meidenavond nodig je minimaal 6 vriendinnen (18+) bij je thuis uit voor een supergezellige, spannende en ondeugende avond. Door een van onze spontane en gezellige medewerksters tezamen met u als gastvrouw, worden jullie wegwijs gemaakt met o.a. de allernieuwste erotische producten, uitgezocht door ons vrouwelijke team. U kunt meebeslissen over het assortiment dat tijdens deze avond getoond wordt. De garantie voor een super avond met vriendinnen.  De party is volledig gratis!

VERBODEN VOOR MANNEN!
Eindelijk mogen de mannen zelf de afstandsbediening in handen hebben en gewoon thuis op de bank blijven zitten ? Bij de meidenavonden zijn ze zeker niet welkom! Wellicht mogen ze achteraf nog lang nagenieten van uw aankopen?

BELONING
Als gastvrouw geven we jou een waardebon gelijk aan 10% van alles wat uw vriendinnen bestellen (verkoopbedrag tijdens de meidenavond) , te besteden in onze webshop altijdopwindend.nl .

NIEUWSGIERIG?
Mail ons via het contactformulier op deze site, onder vermelding van meidenavond. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden.  Wij bellen met u, en organiseren we een echte meidenavond!

Ook erg leuk als vrijgezellenavond!
Als origineel cadeau!
Maar ook om de vriendinnenband weer eens aan te sterken.

De altijdopwindend meidenavond is voor iedereen mogelijk, gewoon bij u thuis, en gratis!
SPICE UP YOUR LIFE EN DAT VAN UW VRIENDINNEN!



Klik hier voor meer informatie



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Durex condooms

De Durex Classic - 3 stuks geeft je een goed gevoel tijdens het vrijen. Kies nu de Durex Classic - 3 stuks en ontdek de voordelen van vrij...